Izvor: Luftika.rs, 15.Jul.2020, 11:50

Maloletnik iz Bora pobegao policiji sa lisicima na rukama, mama ga vratila u stanicu

Borska policija uhapsila je danas maloletnog V.R. (16) zbog sumnje da je prodavao drogu. Ovaj mladić je uspeo da odmah nakon hapšenja pobegme pripadnicima policije, ali ga je u stanicu vratila majka.
Prema nezvaničnim informacijama, prilikom hapšenja mladiću su stavljene lisice, nakon čega su ga policajci ostavili da sedi na pločniku kako bi pretražili teren pod sumnjom da je u nekom delu bacio deo droge, piše Nova.
Kada je primetio da su se policajci udaljili, mladić je počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da beži sa lisicama na rukama.
Za odbeglim mladićem odmah je krenula pripadnica policije, koja se, saplela i pala, prilikom čega je zadobila i brojne ogrebotine. Ostale kolege pritrčale su u pomoć povređenoj policajki.
Za to vreme, uhapšeni mladić uspeo je da pobegne kod majke u nadi da će mu ona pomoći.
Kako saznajemo, maloletnog prestupnika majka je odmah odvela u policiju i protiv njega je podneta krivična prijava.
V.R. je, kako nezvanično saznajemo, i od ranije poznat policiji zbog istih prekršaja sa posedovanjem i prodavanjem droge.
Sudija koji je tinejdžera sa protesta poslao u zatvor, dopustio da slučaj imovine Siniše Malog zastari

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.