MUP: APEL MEDIJIMA DA NE OBJAVLJUJU NEPROVERENE INFORMACIJE O NESTANKU DEVOJČICE IZ BORA

Izvor: TimockeVesti.net, 28.Mar.2024, 13:48

MUP: APEL MEDIJIMA DA NE OBJAVLJUJU NEPROVERENE INFORMACIJE O NESTANKU DEVOJČICE IZ BORA

Bor, 28. mart – Ministarstvo unutrašnjih poslova, povodom slučaja nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju, apelovalo je danas na medije da ne objavljuju neproverene i netačne informacije jer na taj način ugrožavaju istragu, čiji je cilj da se devojčica što pre pronađe.
– Bezbednost i pronalazak devojčice je apsolutni prioritet koji je iznad svih drugih interesa – navodi se u saopštenju MUP-a.
Dodaje se da pripadnici MUP-a intenzivno rade na pronalasku devojčice kao i na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa njenim nestankom.




Članak MUP: APEL MEDIJIMA DA NE OBJAVLJUJU NEPROVERENE INFORMACIJE O NESTANKU DEVOJČICE IZ BORA se pojavljuje...
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Novak: Poligrafsko ispitivanje i mobilna forenzika deo svake istrage

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2024

Detektiv poligrafista Nikola Novak izjavio je danas, povodom nestanka dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora i ispitavanja njenih roditelja od strane policije, da su poligrafsko ispitivanje, mobilna forenzika i veštačenje baznih stanica deo svake istrage i jedan od prvih koraka koji se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.