Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2024, 15:47

Novak: Poligrafsko ispitivanje i mobilna forenzika deo svake istrage

Detektiv poligrafista Nikola Novak izjavio je danas, povodom nestanka dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora i ispitavanja njenih roditelja od strane policije, da su poligrafsko ispitivanje, mobilna forenzika i veštačenje baznih stanica deo svake istrage i jedan od prvih koraka koji se rade, istakvši da je poligrafsko ispitivanje važno jer može ili da eliminiše nekoga iz istrage, ili da koncentriše istragu u tom pravcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZAŠTO MAJKA DANKE ILIĆ NIJE IŠLA NA POLIGRAF Poligrafista naveo 4 ključna razloga

Izvor: Blic, 28.Mar.2024

Detektiv poligrafista Nikola Novak objasnio je danas da majka nestale Danke Ilić (2), koja je nestala u utorak, u 13 sati u Banjskom polju kod Bora, ne može da podvrgne poligrafu jer je trudna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.