MILIKIĆ NIJE DOŠAO NI NA PETO ROČIŠTE PO TUŽBI BALAŠEVIĆA I MARKOVIĆA

Izvor: TimockeVesti.net, 29.Jun.2022, 17:39

MILIKIĆ NIJE DOŠAO NI NA PETO ROČIŠTE PO TUŽBI BALAŠEVIĆA I MARKOVIĆA

Bor, 29. jun – Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić nije danas došao ni na peto ročište zakazano po tužbi opozicionih odbornika u Skupštini grada Bora, dr Predraga Balaševića i Dragana Markovića. Jedno od ročišta je otkazano zbog štrajka advokata, ostala su pravdana zbog službenog zauzeća Milikića ili njegovog advokata.
Marković i dr Balašević tužili su Milikića što ih je javno, na konferenciji za medije, nazvao “lopovskim političarima koji su uništili >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Apotekarsku uistanovu Bor”.
– Milikić je uredno dobio poziv pre mesec i po dana, ali se on odlučio, po našoj proceni, na svojevrstan pravni ping – pong sa sa Osnovnim sudom u Boru, jer neizmenično ne dolazi u Sud zbog njegovih obaveza ili obaveza njegovog advokata. Sada je navedeno da ima obaveze u Beogradu – ističu advokati Markovića i Balaševića, Goran Kalčević i Igor Petronijević.
– Neću se dvoumiti – na sednici Skupštine grada 1. jula otvoreno govoriću o tome kako se ovaj sudski poroces odugovlači i ko zna kada će se okončati. Kako je počelo, moguće je da traje godinama iako je sve kristalno jasno. Mi nemamo nikakve veze sa bivšom Apotekarskom ustanovom i to je svakom kristalno jasno – ističe Dragan Marković.
Novo, šesto ročište, zakazano je za 6. oktobar.
Članak MILIKIĆ NIJE DOŠAO NI NA PETO ROČIŠTE PO TUŽBI BALAŠEVIĆA I MARKOVIĆA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor,   Štrajk

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.