Kako se „šale“ u Boru: Posle utvare na putu, na ulazu u grad osvanuo mrtvački sanduk! (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Nov.2012, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se „šale“ u Boru: Posle utvare na putu, na ulazu u grad osvanuo mrtvački sanduk! (VIDEO)

Bizarno!

Kako li je bilo onim vozačima, u noći između nedelje i ponedeljka, kada su na ulasku u Bor, naslonjen na „tablu dobrodošlice“ videli mrtvački sanduk!?

Jezivo, pretpostavljamo, a upravo to nam je i rekao Petar iz Bora.

- Grozno! Naježio sam se. Znam da ima svega i svačega, ali da ću videti mrtvački sanduk u po noći na putu, to mi nikada nije palo na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pamet!

Mileta Brčić: Ukrali ga lokalni narkomani!

Sanduk je ukraden iz dvorišta Milete Brčića iz sela Brestovci. Kako je rekao za S media portal, on se ne bavi poslom „porodice Topalović iz ’Maratonaca’, već je sanduk dobio kompenzacijom.

- Radio sam za nekog čoveka neki posao, pa kako nije imao da mi plati dao mi je 10 mrtvačkih sanduka. Računam, bolje išta nego ništa. I gde baš meni da nalete i ukradu kovčege? Javili su mi juče iz policije da su našli lopove, da su to neki narkomani. Navodno, šalili su se...Izem ti šalu! – priča sagovornik S media portala.

Slično mišljenje o tome imaju i još neki građani Bora i okoline.

- Šta kažete, ukrali kovčeg?! Užas! Šta im sve neće pasti na pamet? Da sam videla taj sanduk, ne bih živa ostala – preneraženo priča meštanka sela Brestovci.

Njena komšinica, toliko preplašena pričom o mrtvacima, nije želela ni da komentariše:

- Ćutite, ćutite... Neću da slušam o tome! Ja živim sama, plaši me sve to...

Sećate se bele venčanice?!

Bizarnost ove šale pojačana je i događajem od pre godinu dana, kada se na putu ZaječarBor događalo još nešto iz domena „zone sumraka“.

Pošto se nekoliko vozača na ovoj relaciji žalilo kako noću susreće utvaru obučenu u venčanicu, reagovala je i policija.

Mada je sve dobilo svoj epilog u vidu „ovozemaljskog“, traume onih koji se plaše svoh horor priča i dalje su na „snazi“.

Opširnije pročitajte OVDE.

Tanja Radunović, foto: Facebook

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Policija pronašla „šaljivdžije“ sa mrtvačkim sandukom na ulazu u Bor

Izvor: TimockeVesti.net, 07.Nov.2012, 00:15

Policija je pronašla „šaljivdžije“ koje su ukrale i postavile mrtvački sanduk na ulazu u Bor. . Kako li je bilo onim vozačima, u noći između nedelje i ponedeljka, kada su na ulasku u Bor, naslonjen na „tablu dobrodošlice“ videli mrtvački sanduk!?. Jezivo, pretpostavljamo, a upravo...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.