KK BOR RTB – KK Mladost Zaječar 88:80

Izvor: MC Bor, 25.Sep.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK BOR RTB – KK Mladost Zaječar 88:80

25.septembar.Bor
Tekst i foto: S.Ranđelović
Košarkaši Bora pripremaju se za nastup u drugoj regionalnoj ligi – istok sa znatno jačim sastavom nego što je to bilo u prethodnoj sezoni. Trenerima Paunoviću i Milojeviću na raspolaganju su, sem mladih borskih igrača koji su se kalili u prvom timu i prošle godine i nekoliko iskusnih igrača koji su dovedeni u prelaznom roku, što govori o ambicijama ovog kluba da se bori za vrh tabele.
U Boru je odigrana prijateljska >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << utakmica protiv Mladosti iz Zaječara u kojoj su ljubitelji košarke imali priliku da vide dobar i do samog kraja neizvestan meč u kome su Borani zabeležili pobedu od 88:80. O neizvesnosti govori i rezultat po četvrtinama. Bor je dobio prvu (27:23) i poslednju(20:16) deonicu, dok su druga i treća četvrtina završene nerešenim rezultatom (22:22 i 19:19).
Ekipa Bora igrala je u sastavu: S.Todorović 3, S.Jovanović, B.Stojanović 5, J.Marelj 13 (4 trojke), F.Pipić 16, M.Todorović 2, A.Ivanović 7, D.Simić 16, A.Kolar, M.Stanković 4, L.Marković 2, R.Raičević 17.
Trener Mladosti , Ristić izveo je sledeći sastav: Đokić 19, Novaković 8, Stojković 14, Trajković, Rakočević 8, Marković 4, Krajnović, Ristić 12, Perović 5, N.Todorović 4, Popović 2, M.Todorović 4.
Share
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Košarka

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.