Južne vesti: RUKOMETAŠICE NAISE  LAKO PORAŽENE OD PODMLAĐENE EKIPE BORA – 29:24

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Dec.2022, 20:39

Južne vesti: RUKOMETAŠICE NAISE LAKO PORAŽENE OD PODMLAĐENE EKIPE BORA – 29:24

Bor, 5. decembar – Seriju utakmica bez pobede u Arkus ligi nastavile su rukometašice niške Naise koje su na gostovanju poražene od ekipe Bora rezultatom 29:24 (15:12). Izabranicama Đorđa Teodorovića to je bio ukupno peti poraz ove sezone, a uz samo 5 osvojenih bodova trenutno se nalaze na mestu koje vodi u niži rang.
Ni mesec dana pauze zbog Evropskog prvenstva nije pomoglo ekipi iz Niša da konsoliduje >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << redove, a nakon što su prošle nedelje poražene od prvoplasirane Jagodine, rukometašice Naise pretrpele su poraz i od ekipe sa kojom su pre ovog meča bile izjednačene na tabeli.
Nišlijke su tokom svih 60 minuta bile u rezultatskom zaostatku, a mladi tim Bora je u 23. minutu imao i pet golova prednosti (13:8), što je bila i najveća razlika u prvom delu. Na odmor se otišlo rezultatom 15:12, a domaća ekipa je sve dileme oko pobednika otklonila na startu drugog dela kada stižu do plus 6 (21:15).
U 52. minutu gošće iz Niša stigle su do rezultata 24:21, ali više od toga nisu mogle pa su dva važna boda ostala na istoku Srbije (29:24).
U sastavu Naise istakle su se Olivera Nikolić i Sanja Stamenković sa po 7 postignutih golova, dok je Bor do pobede predvodila Jelena Bogdanović, koja se 8 puta upisala u listu strelaca.
Naisa je novim porazom ostala na začelju tabele, a društvo u opasnoj zoni za ispadanje u niži rang prave im još Železničar, Pančevo i Kikinda.
Priliku da okončaju niz od četiri vezana poraza niške rukometašice imaće 12. decembra, kada će u hali ”Čair” dočekati novosadsku Vojvodinu.
Izvor: Južne Vesti
Članak Južne vesti: RUKOMETAŠICE NAISE LAKO PORAŽENE OD PODMLAĐENE EKIPE BORA – 29:24 se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.