Jeremić: Prioritet nalaženje rešenja za RTB Bor

Izvor: Blic, 10.Mar.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Prioritet nalaženje rešenja za RTB Bor

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je da će, ako pobedi na izborima, njegov prioriot biti da nađe strateškog partnera za RTB Bor, navodeći da vlast nema rešenje za taj problem.

Prilikom obilaska Borskog okruga, Jeremić je rekao da je RTB Bor, zbog načina na koji se vodi, na žalost jedan od simbola ekonomskog, privrednog, ekološkog i moralnog posrnuća Srbije.

"Moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je RTB Bor preporoditi i to će biti moj prioritet, a svi oni koji su upropastili RTB Bor i koji su u tome bili saučesnici moraće da odgovaraju", zaključio je Jeremić, a prenosi u saopštenju njegov izborni štab.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.