Irena Živković: POSKUPLJENJE OD 30 ODSTO ZA GREJANJE – PLJAČKA GRAĐANA, ILI….?

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Mar.2024, 05:36

Irena Živković: POSKUPLJENJE OD 30 ODSTO ZA GREJANJE – PLJAČKA GRAĐANA, ILI….?

Bor, 15. mart – Jedna od najbitnijih tačaka dnevnog reda predstojeće sednice Skupštine grada Bora je poskupljenje svih komunalnih usluga za 30%. Rukovodstvo Toplane i gradska vlast se u ovoj predstavi za široke narodne mase igraju dobrog i lošeg policajca dok se sama suština krije od građana Bora, a ona je da se ovim sada Borani duplo pljačkaju jer im se sada uzima iz „oba dzepa“. Toplana, kao loš policajac, traži povećanje cene grejanja sa trenutnih 106,39 dinara na 249,27 dinara za stambeni prostor po metru kvadratnom, a gradska vlast, kao dobar policajac, odgovara da je to mnogo više nego u okolnim gradovima i da će pristati samo na 30%.
Gradonačelnik, Aleksandar...

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Prokupački Vodovod traži povećanje cena za 15 odsto

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2024

Nadzorni odbor JKP Gradski vodovod predložio je nove cene svojih usluga, koje se u proseku povećavaju za 15%, a ukoliko njihova odluka prođe Gradsko veće i kasnije bude prihvaćena od strane odbornika Skupštine, Prokupčani će na računu plaćati i novu stavku “pogonska spremnost sistema” za...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.