Prokupački Vodovod traži povećanje cena za 15 odsto

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2024, 15:03

Prokupački Vodovod traži povećanje cena za 15 odsto

Nadzorni odbor JKP Gradski vodovod predložio je nove cene svojih usluga, koje se u proseku povećavaju za 15%, a ukoliko njihova odluka prođe Gradsko veće i kasnije bude prihvaćena od strane odbornika Skupštine, Prokupčani će na računu plaćati i novu stavku “pogonska spremnost sistema” za koju će svakog meseca izdvajati 150 dinara bez PDV-a.
U obrazloženju predloga o povećanju cena kaže se ,između ostalog, da je to urađeno sa ciljem da se obezbede dodatna finansijska sredstva za nesmetano poslovanje Gradskog vodovoda.Predlog da se nove cene povečaju za 15 odsto; foto: JKP "Naissus"; foto: JKP "Naissus"
Osim toga, obezbedio bi se i nastavak aktivnosti na razvoju sistema vodosnabdevanja...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.