Gradonačelnik Milikić u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe

Izvor: Bor030.net, 01.Jan.2023, 19:53

Gradonačelnik Milikić u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić posetio je u noći 1.januara, Policijsku upravu, Vatrogasnu jedinicu, Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja i Prijemno-trijažni blok Opšte bolnice u Boru, poželevši srećnu Novu godinu i da u prazničnim danima imaju što manje posla. Od dežurnih službi koje se svakog dana, 24 sata brinu o zdravlju bezbednosti Borana, gradonačelnik je […] The post Gradonačelnik Milikić u novogodišnjoj noći obišao dežurne službe appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Predstavnici Grada Prokuplja obišli dežurne službe u novogodišnjoj noći

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Jan.2023

Dežurne službe, koje u novogodišnjoj noći brinu o bezbednosti i zdravlju građana Prokuplja, večeras su obišli zamenik gradonačelnika Prokuplja Miroslav Antović, predsednik Skupštine grada Dejan Lazić i komandant kasarne u Prokuplju Borko Bućković...Oni su najpre posetili zaposlene u Urgentnom...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.