Izvor: MC Bor, 03.Avg.2013, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Bor i Jelen Pivo zajedno u akciji uređivanja – JELEN ZA BOR

Bor, 03. avgust, 2013.
Jelen Pivo i Grad Bor urediće deo obale Borskog jezera, u čijoj je neposrednoj blizini i Brestovačka banja. Radovi počinju u subotu, 3. avgusta i trajaće do utorka, 6. avgusta. Tako posle Vranja, Niša, Leskovca, Čačka i Pirota projekat „Jelen za lepšu Srbiju“ stiže i u Bor.

„Tim „Jelen za lepšu Srbiju“, nakon Vranja, Niša, Leskovca, Čačka i Pirota ovog leta dolazi u Bor. Sa velikim zadovoljstvom nastavljamo ulepšavanje gradova Srbije i raduje nas da ćemo stanovnicima Bora urediti omiljeno mesto za druženje kako bi što prijatnije proveli ostatak leta. Nadamo se da će građani uživati u novom izgledu ove poznate turističke destinacije i da će ova lokacija trajati i generaciajma koje dolaze.“– poručila je Sanja Ivaniš, PR menadžerka Apatinske pivare.
Po završetku radova, predstavnici Apatinske pivare predaće renoviranu lokaciju  gradonačelniku Bora.
Našim naporima na uređenju Borskog jezera pridružila se i Apatinska pivara. Jedno od omiljenih izletišta Borana biće u narednih nekoliko dana oplemenjeno atraktivnim mobilijarom. Zahvaljujem se u ime građana Bora kojima će ovaj projekat omogućiti kompletno uživanje na obali Borskog jezera i nadam se da je ovo samo jedan od zajedničkih projekata koje ćemo u budućnosti realizovati.“, izjavio je Aleksandar Jakšić, član opštinskog veća Grada Bora.
Tim Apatinske pivare “Jelen za lepšu Srbiju” prethodno je obnovio čuveno izletište Ćoška u Vranju, Nišavski kej i naselje Stevan Sinđelić u Nišu, terene pored SRC Dubočica u Leskovcu kao i obale Zapadne Morave kod brane u Čačku i izletište Planinarski dom na Staroj planini u Pirotu. Ove godine Jelen tim posetiće i druge veće gradove Srbije.
Podeli/Sačuvaj
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.