GRADONAČELNIK BORA NEĆE PODNETI OSTAVKU!

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Sep.2023, 06:36

GRADONAČELNIK BORA NEĆE PODNETI OSTAVKU!

Bor, 30. septembar – Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić nema razloga da podnese ostavku niti će je podneti. Lokalni izbori u gradu Boru tek treba da se održe u aprilu 2026. godine. Ovo govorim u odsustvu gradonačelnika koga zakonski zamenjujem i to odgovorno izjavljujem kao odgovor na odbornička pitanja. To je juče na skupštinskom zasedanju rekao zamenik gradonačelnika Bora, Milivoje Janošević.
Ova tema postala >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << je aktuelna poslednjih dana kada je jedan broj gradonačelnika (na čelu sa Beogradom) i predsednika opština u Srbiji podneo ostavke kako bi mogao da se ponovo kandiduje na najavljenim izborima sredinom decembra. Pitanje da li će i borski gradonačelnik isto učiniti zaokupilo je pažnju i pojedinih medija, pa je zato postalo i posebno zanimljivo.
Članak GRADONAČELNIK BORA NEĆE PODNETI OSTAVKU! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.