Foto: Održan Sajam profesionalne orijentacije

Izvor: MC Bor, 21.Maj.2014, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto: Održan Sajam profesionalne orijentacije

Bor, 21. maj
Autor: M.P.

U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), Filijala Bor, juče je, u OŠ „Dušan Radović“ održan Sajam profesionalne orijentacije. Ove godine svoj program predstavilo je devet srednjih škola iz Bora, Zaječara, Jagodine, Boljevca i Bukova kod Negotina. Profesori i učenici pružali su sve potrebne informacije borskim osnovcima koje će im pomoći pri budućem upisu na dalje školovanje.
- Ovo je sedmi po redu Sajam profesionalne orijentacije i prvi put se održava u školi „Dušan Radović“. Da nije bilo dobre volje direktorke škole Nataše Ranđelović, pitanje je da li bi bilo Sajma – jer nije bilo para u budžetu za ovu namenu.Veliku pomoć u organizaciji imali smo kod rukovodioca Tima za profesionalnu orijentaciju, Gordane Matović. Predstavljamo devet škola: Gimnazija, Mašinsko-elektotehnička, Ekonomsko-trgovinska i Tehnička iz Bora, Srednja medicinska i Tehnička iz Zaječara, Poljoprivredna iz Bukova, Srednja iz Boljevca i Srednja medicinska iz Jagodine, rekla je Marija Fuštar, savetnik za planiranje karijere u NSZ Bor.
Podeli/Sačuvaj
Pogledaj vesti o: Bor,   Prvi maj,   Jagodina

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.