Dragan Marković: OVA VLAST OSTAVIĆE PRAZNU KASNU, JAVNI SEKTOR SRLJA U TOTALNU PROPAST!

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Feb.2022, 17:00

Dragan Marković: OVA VLAST OSTAVIĆE PRAZNU KASNU, JAVNI SEKTOR SRLJA U TOTALNU PROPAST!

Bor, 9. januar – Odbornik u Skupštini grada i lider Narodne stranke u Boru, Dragan Marković, izjavio je danas povodom novih zaduženja Toplane i ostavke direktora Stambenog preduzeća, „da je aktuelna naprednjačka vlast svesna gubitka lokalnih izbora 3. aprila i da će gradsku kasu ostaviti totalno praznu“.
– Oni više zaista ne shvataju ili namerno uništavaju javni sektor. Novo kreditno zaduženje i obzbeđivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << novca za još neke potrebe posredstvom JKP za stambene usluge nateralo je i Slavišu Friškovića da podnese ostavku pred penzionisanje. Zamislite, samo za ugalj ove sezone moraće da se izdvoji gotovo milijardu i po dinara, dvostruko više nego u ranijem periodu. To je strašno, i kakakv se sve krminal krije u Toplani. Dug je dve i po, tri milijarde i dalje se gomila. Hoće li ostati i beli dinar u gradskoj kasi za novu vlast? Oni kao da znaju da će da izgube izbore i ponašaju se zaista čudno, neshvatljivo – kaže Marković.
On naglašava da je podneo četiri predloga za dopunu dnevnog reda za sledeću sednicu Skupštine grada zakazanu za naredni petak. Reč je o vitalnim životnim problemima okolnih sela, posebno onih koja su na udaru intenzivnog rudarenja. Po drugi put predlaže da se odbornici i javnost detaljno upoznaju sa studijom Instituta Batut o stvarnoj zaštiti životne sredine i ugroženosti zdravlja u Boru.
– Aktuelnu vlast kao da ne interesuju ovi problemi i hoću da im dam do znanja da ne može tako da se radi. Oni neistinama pokušavaju da opstanu na vlasti, ne verujem da će im to i ovog puta poći za rukom. Previše su u blatu, narod to vidi – podseća odbornik Marković.
Članak Dragan Marković: OVA VLAST OSTAVIĆE PRAZNU KASNU, JAVNI SEKTOR SRLJA U TOTALNU PROPAST! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.