Izvor: Blic, 02.Apr.2024, 13:06

DVE STVARI NA SNIMKU IU BEČA BODU OČI Stručnjaci analizirali video na kom je devojčica koja liči na nestalu Danku: "Do sada se u praksi nije dešavalo da se traži otkup osam dana od otmice"

Već osam dana je prošlo otkako je nestala Danke Ilić u Banjskom polju, borskom prigradskom naselju. Jedino što je srpska policija dobila kao trag je snimak nastao na tramvajskoj stanici u Beču na kom se vidi devojčica koja neverovatno podseća na nestalu Danku, što je podstaklo glasine da je oteta. Ibro Ibrahimović iz Biroa za borbu protiv trgovine ljudima, gostujući u "Jutro na Blic", istakao je da su veoma retki slučajevi otmice kada je u pitanju ilegalno usvajanje dece. Naglasio je, takođe, da se deca kidnapuju iz disfunkcionalnih porodica i to najčešće u svrhu radne eksploatacije, s*ksualne eksploatacije, kao i prosjačenja. Gosti "Jutra na Blic" izdvojili su i dve stvari koje su im zapale za oko na snimku iz Beča: prva je nonšalantno ponašanje Rumunki, a druga torbe koje su nosile sa sobom.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OGLASILA SE BEČKA POLICIJA Evo šta kažu o snimku devojčice koja podseća na nestalu Danku Ilić i Srbinu koji je napravio video

Izvor: Blic, 02.Apr.2024

Prolazi osmi dan otkako je u Banjskom polju nestala Danka Ilić, dvogodišnja devojčica iz Bora. Jedini trag o kome je javnost obaveštena je snimak iz Beča na kom se vidi devojčica koja neverovatno podseća na nestalu Danku Ilić. Na videu lošeg kvaliteta devojčica je u pratnji dve žene za koje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.