DS : Dr Pajtić obećao pomoć u predstojećim lokalnim izborima u Boru

Izvor: MC Bor, 16.Nov.2013, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS : Dr Pajtić obećao pomoć u predstojećim lokalnim izborima u Boru


Bor, 16. novembar. Autor: M.C.



Dr Bojan Pajtić, predsednik Vlade  AP Vojvodine i zamenik predsednika Demokratske stranke posetio je sinoć Opštinski odbor DS u Boru., gde je najpre razgovarao sačlanovima stranke, a potom je održao konferenciju za medije.
sastanak je organizovan  u okviru priprema za lokalne izbore u Opštini Bor. Rukovodstvo loklanog DS-a na čelu a predsednikom Darkom Mihajlovićem upoznalo je uvaaaženom gosta sa aktuelnom političkom situacijom u Boru i Timočkoj krajini. Dr Pajtić je predložio neka rešenja koja su se pokazala dobrim u Vojvodini obaćavši da će učestvovati u izradi strategije za lokalne izbore u Boru.
 

Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.