Izvor: Bor030.net, 26.Jul.2021, 20:49

Borski vaterpolisti odmerili snage sa Naisom [FOTO]

Vaterpolisti Bora poraženi su od ekipe Nais iz Niša rezultatom 11:18 u  prijateljskom meču odigranom protekle subote na otvorenim bazenima Ustanove Sportski centar “Bobana Momčilović Veličković” u Boru. Niški prvoligaš je bio apsolutni favorit pred ovaj duel, a tako je bilo i u bazenu iako je u “grad bakra” doputovao u juniorskom sastavu vaterpolista od […] The post Borski vaterpolisti odmerili snage sa Naisom [FOTO] appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zasedali odbornici Gradske skupštine u Boru

Izvor: Bor030.net, 27.Jul.2021, 18:37

Odbornici Gradske skupštine u Boru usvojili su, između ostalog, predlog odluke o javno-privatnom partnerstvu za izgradnju nove toplane u Boru, planu zapošljavanja, kao i novim kadrovskim rešenjima za Toplanu i Sportski centar. Javno – privatno partnerstvo o izgradnji nove Toplane u Boru izazvalo...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.