Bor prvi put bez novozaraženih korona virusom

Izvor: Beta, 17.Maj.2021, 17:29

Bor prvi put bez novozaraženih korona virusom

Po podacima Zavoda za javno zdravlje "Timok", u Zaječaru, u Boru se od poslednjeg saopštenja, od korona virusa se oporavilo 10 osoba, a prvi put od izbijanja epidemije nije zabeležen nijedan novi slučaj.Kako je saopšteno, ukupan broj aktivnih slučajeva virusne infekcije na teritoriji Bora je danas 155.U kovid-odeljenjima Opšte bolnice u Boru su 32 bolesnika, od kojih je 29 pozitivno na virus.Od posledica zaraze, u Boru je zaključno sa 7. majem umrlo 178 Borana.
Pogledaj vesti o: Bor,   Coronavirus,   Zaječar

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U Boru bez novih slučajeva zaraze koronavirusom

Izvor: Bor030.net, 17.Maj.2021

U poslednja 24 sata na teritoriji grada Bora nije bilo novih slučajeva zaraze koronavirusom, dok se 10 osoba oporavilo, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije. Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Boru smeštena su 32 pacijenta, od kojih je 29 pozitivno na koronavirus. U ambulanti “Rudar”...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.