Za vikend samo četiri nova slučaja korona virusa u Boru, Majdanpek bez novoobolelih

Izvor: Danas, 17.Maj.2021, 16:28

Za vikend samo četiri nova slučaja korona virusa u Boru, Majdanpek bez novoobolelih

Trend pada broja zaraženih na dnevnom nivou nastavio se i u dane vikenda, pa prema podacima zaječarskog Zavoda za javno zdravlje “Timok” koje danas objavio gradski Štab za vanredne situacije u Boru nije zabeležen nijedan novi slučaj zaražavanja korona virusom, oporavilo se deset osoba i na teritoriji grada je 155 aktivnih slučajeva virusne infekcije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bor prvi put bez novozaraženih korona virusom

Izvor: Beta, 17.Maj.2021

Po podacima Zavoda za javno zdravlje "Timok", u Zaječaru, u Boru se od poslednjeg saopštenja, od korona virusa se oporavilo 10 osoba, a prvi put od izbijanja epidemije nije zabeležen nijedan novi slučaj.Kako je saopšteno, ukupan broj aktivnih slučajeva virusne infekcije na teritoriji Bora je danas...

Nastavak na Beta...

Kladovo bez novoobolelih, u Boru dva i Majdanpeku četiri nova slučaja korona virusa

Izvor: Danas, 18.Maj.2021, 15:41

Broj aktivno zaraženih u opštini Kladovo je u padu. Prema najnovijim rezultatima testova nema novoinficiranih korona virusom, a kako su rezultati drugog kontrolnog testa na korona virus negativni za tri bolesnika, broj aktivno pozitivnih smanjen je na 40.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.