Bor: popravka krova na zatvorenim bazenima u toku

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Nov.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: popravka krova na zatvorenim bazenima u toku

Kako portal “Timočke vesti” saznaje, radovi na sanaciji krova zatvorenih bazena u Sportskom centru u Boru su uveliko u toku.
Nakon postupka javne nabavke izabran je ponuđač za radove i postavljene su skele na ovom velelepnom zdanju, kao što se na slici može videti. Pored toga, uz napor zaposlenih i pomoć lokalne samouprave i RTB-a, sanirana su pumpna postrojenja u podbazenu. Krov bazena, koji je parcijalno saniran pre nekoliko godina, trebalo bi da bude popravljen u sledećih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << nedelja i samim tim omogući korišćenje ovog najvećeg zatvorenog bazenskog kompleksa u Timočkoj Krajini.
O početku sezone kupanja na zatvorenim bazenima ćete moći da čitate na portalu “Timočke vesti”.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.