Bor: UHAPŠEN ZA DROGU I NASILNIČKO PONAŠANJE

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Jun.2023, 11:37

Bor: UHAPŠEN ZA DROGU I NASILNIČKO PONAŠANJE

Bor, 14. jun – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su P. J. (1989) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
On se sumnjiči da je sinoć, nakon rasprave, udarao po automobilu dvadesetdvogodišnje bivše emotivne partnerke, kao i da ju je izvukao iz vozila i uhvatio za vrat.
Takođe je, kako se sumnja, udario i dvojicu muškaraca starosti >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << 39 i 21 godinu koji su prišli kako bi pomogli devojci, a potom je pobegao.
Policija ga je ubrzo pronašla, a u stanu koji koristi nađeno i oko 200 grama marihuane.
Po nalogu nadležnog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti priveden tužiocu.
– Takođe, policijski službenici su P. J, po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, izrekli hitnu meru zabrane da kontaktira dvadesetdvogodišnju devojku i prilazi joj – kaže se u saopštenju PU Bor
Članak Bor: UHAPŠEN ZA DROGU I NASILNIČKO PONAŠANJE se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Uhapšen Boranin zbog nasilničkog ponašanja i droge

Izvor: Bor030.net, 14.Jun.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su P. J. (1989) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.   On se sumnjiči da je sinoć, nakon rasprave, udarao po automobilu...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.