Bor: UZEO TUĐE VOZILO I ALKOHOLISAN SLETEO S PUTA

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Jun.2023, 12:11

Bor: UZEO TUĐE VOZILO I ALKOHOLISAN SLETEO S PUTA

Bor, 13. jun – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.
On se sumnjiči da je u stanu četrdesetšestogodišnjeg sugrađanina, kod koga je izvodio radove, pronašao ključeve „lančije“, uzeo ih i bez dovole vlasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << se odvezao.
Potom je, kako se sumnja, vozeći sa 2,45 promila alkohola u organizmu, automobilom sleteo sa puta.
– Četrdesetčetvorogodišnji muškarac je zadržan i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima – kaže se u saopštenju PU Bor
Članak Bor: UZEO TUĐE VOZILO I ALKOHOLISAN SLETEO S PUTA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava protiv Boranina zbog sumnje da je ukrao auto pa sleteo sa puta

Izvor: Danas, 13.Jun.2023

Policija u Boru podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv muškarca (44) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Nastavak na Danas...

Boranin uzeo automobil od muškarca kod koga je izvodio radove, pa pijan sleteo s puta

Izvor: Bor030.net, 13.Jun.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. On se sumnjiči da je u stanu četrdesetšestogodišnjeg...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.