Bor: U SUSRET NOVOJ SRPSKOJ GODINI SA ALEMOM ADEMOVIĆEM

Izvor: TimockeVesti.net, 12.Jan.2022, 20:27

Bor: U SUSRET NOVOJ SRPSKOJ GODINI SA ALEMOM ADEMOVIĆEM

Bor, 12. januar – Posle svečano i gromoglasno proslavljene 2022. godine, sutra uveče, 13. januara, Centar za kulturu, organizovaće i pravoslavnu, Srpsku Novu godinu na platou ispred Doma kulture. Borane i njihove goste zabavljaće nova muzička zvezda, Alen Ademović. Pokroivitelj je Grad Bor. Kada se budu skazaljke poklopile na 12, odnosno 24 sata, zaopočeće tradicionalni vatromet.
Ukoliko bude hladno vreme, a >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << i korona ne jenjava, ne očekuje se mnogo gostiju kao u noći 1. januara. U svakom slučaju, biće lepo, zabavno i atraktivno.
Članak Bor: U SUSRET NOVOJ SRPSKOJ GODINI SA ALEMOM ADEMOVIĆEM se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.