Bor: Timočka karate liga

Izvor: MC Bor, 25.Mar.2013, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bor: Timočka karate liga

Bor, 25. mart
Autor: S. Ranđelović
U organizaciji  KARATE KLUBA „SURAIDO“ i OPŠTINE BOR, juče, 24. marta, u sportskoj sali OŠ „Dušan Radović“, održano je takmičenje u okviru Timočke karate lige, na kome je učestvovalo više od 70 takmičara  iz Bora i Zaječara, uglavnom mlađih uzrasnih kategorija. Priređeno je takmičenje u nekoliko disciplina: dogovoreni sparing, kate, borbe itd. Mladi takmičari borskog kluba su zabeležili dobre rezultate i osvojili značajan broj medalja. Organizacija je bila na visokom nivou uz prisustvo većeg broja gledalaca.

Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Musi zlato u Vrbasu

Izvor: OkRadio.rs, 26.Mar.2013, 09:48

Miroljub Nedeljković Musa osvojio je zlatnu medalju na prvenstvu Srbije u “A”klasi, u disciplini K1 koje je održano u Vrbasu, 23. i 24. marta. Nedeljković je prvo mesto osvojio u kategoriji do 67 kg savladavši u finalu Jovanovića, na poene 3:0. Inače, kik bokseri KBK Vranje i KBK Junior...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.