Bor: RASVETLЈENA KRAĐA BAKARNIH KABLOVA I UHAPŠENI OSUMNJIČENI

Izvor: TimockeVesti.net, 23.Apr.2023, 05:40

Bor: RASVETLЈENA KRAĐA BAKARNIH KABLOVA I UHAPŠENI OSUMNJIČENI

Bor, 23. april – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, uhapsili su B. S. (2001), D. A. (2004) i B. S. (1998), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, dok će protiv dvadesettrogodišnjeg muškarca podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku za isto krivično delo.
Oni se sumnjiče da su 7. aprila ove godine u večernjim satima, obili magacinski prostor jedne kineske firme iz kog >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << su ukrali 363 kilograma bakarnih kablova, vrednosti oko 159. 800 dinara.
Policija je istog dana pronašla parkirano vozilo marke „golf“ u kome su se nalazili bakarni kablovi, koji su vraćeni su vlasniku.
– Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Bor: RASVETLЈENA KRAĐA BAKARNIH KABLOVA I UHAPŠENI OSUMNJIČENI se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.