Rasvetljena dva slučaja teške krađe

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 12:17

Rasvetljena dva slučaja teške krađe

Bor -- Policija u Boru uhapsila je B. S. (2001), D. A. (2004) i B.S. (1998), zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Protiv dvadesettrogodišnjeg muškarca podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku za isto krivično delo.

Oni se sumnjiče da su 7. aprila ove godine u večernjim satima, obili magacinski prostor jedne kineske firme iz kog su ukrali 363 kilograma bakarnih kablova, vrednosti oko 159. 800 dinara.

Policija je istog dana pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << parkirano vozilo marke "golf" u kome su se nalazili bakarni kablovi, koji su vraćeni vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, navedeno je u saopštenju Policijske uprave u Boru.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru rasvetlili su još jedno krivično delo teška krađa i uhapsili I.Š. (36) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio to krivično delo, saopštio je danas MUP.

I.Š. se sumnjiči da je pre nekoliko meseci obio vrata u okviru jedne zanatsko trgovinske radnje i iz nje ukrao alat u vrednosti od oko 370.240 dinara.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ukrali bakarne kablove iz magacina kineske firme, policija ih uhapsila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2023

Policija u Boru uhapsila je B. S. (2001), D. A. (2004) i B.S. (1998), zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, dok će protiv dvadesettrogodišnjeg muškarca podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku za isto krivično delo. Oni se sumnjiče da su 7. aprila ove godine u večernjim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.