Bor: GLASNO ZA OMLADINU POZIVA GRAĐANE DA „UPALE SVETLO“

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Dec.2023, 14:09

Bor: GLASNO ZA OMLADINU POZIVA GRAĐANE DA „UPALE SVETLO“

Objavljujemo delimično skraćeno saopštenje Udruženja građana Glasno za omladinu
Bor, 14. decembar – Najnovija dešavanja oko navodne nuklearne elektrane u Boru pokazala je da vlast SNS-a i SPS-a ne brine o javnom interesu i da zastrašuju građane zarad jeftinih političkih poena. Zrelost takvih postupaka je na nivou dece u vrtiću, te zbog toga ne smemo dozvoliti da nam takve osobe vode i državu.
Dnevni red 13. sednice  Skupštine grada Bora pokazuje da su inicijatorke >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << referenduma za izgradnju nove bolnice bile u pravu u vezi pravne procedure, da je vlast SNS-a i SPS-a obmanjivala javnost oko procedure i na taj način onemogućila da građani Bora pokažu svoju volju i da na najdirektniji način izvrše soje suvereno pravo. Svakako da je ovaj postupak vlasti vredan kažnjavanja. Vidimo, takođe, da u kampanji Bolnica maltene nije spomenuta.
Grad je oblepljen brojkama na panoima, a na njima nema da jednu klupu plaćaju preko 100.000 dinara i da je režimski tajkun Dejan Burčul dobio tender za izgradnju nove toplane.
Ovo zlo koje je nadvilo našu Srbiju mora da ode. Način da se upali svetlo i otera mrak je da se glasa protiv ovih koji su na vlasti, zato, 17.12.2023. godine budite svesni da je vaš glas presudan i zbog toga izađite na birališta!
Članak Bor: GLASNO ZA OMLADINU POZIVA GRAĐANE DA „UPALE SVETLO“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.