Besplatni preventivni pregledi u nedelju u Domu zdravlja Bor

Izvor: Bor030.net, 01.Mar.2024, 10:32

Besplatni preventivni pregledi u nedelju u Domu zdravlja Bor

U nedelju 3. marta u Domu zdravlja u Boru, od 8 do 16 časova, biće organizovani besplatni lekarski pregledi štitaste žlezde za koje nije potrebno zakazivanje. Preventivni pregledi biće istovremeno organizovani u oko 170 zdravstvenih ustanova širom Srbije. Za pregled nije potrebno zakazivanje, građani treba samo da dođu do zdravstvene ustanove u periodu od 8 […] The post Besplatni preventivni pregledi u nedelju u Domu zdravlja Bor appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Preventivni pregledi štitaste žlezde ove nedelje domovima zdravlja i bolnicama na jugu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2024

U nedelju, 3. marta, od 8 do 16 sati u domovima zdravlja i bolnicama u Nišu, Leskovcu, Pirotu, Vranju i Prokuplju biće organizovani preventivni pregledi štitaste žlezde za koje nije potrebno zakazivanje. Radiće se hormoni štitaste žlezde i ultrazvučni pregled...Kako saopštavaju iz Doma zdravlja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.