Izvor: Blic, 26.Mar.2024, 19:07

BOR NA NOGAMA! Malu Danku (2) po pljusku traži 300 ljudi, psi tragači, policija i vatrogasci, podignut i dron: Od devojčice satima nema ni traga ni glasa (FOTO, VIDEO)

Danka Ilić (2) nestala je danas u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga traje već tri i po sata, a za devojčicom trenutno traga oko 300 ljudi.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestala dvogodišnja devojčica u Banjskom polju

Izvor: Bor030.net, 26.Mar.2024

Za dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora koja je danas popodne nestala u Banjskom polju traga nekoliko stotina ljudi. U Banjskom polju danas popodne nestala je dvogodišnja Danka Ilić dok se sa majkom Ivanom i godinu dana starijim bratom igrala. Po rečima Ivane Ilić, Danka je u trenutku nestanka imala...

Nastavak na Bor030.net...

Pronađimo malu Danku

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Mar.2024

Danšnja vest da je u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora privukla pažnju čitave zajednice, jer je dvogodišnja Danka Ilić neprimetno nestala...Ovo je prvi put u Srbiji da je pokrenut sistem "PRONAĐI ME!". Na terenu su policija i vatrogasci-spasioci, pripadnici GSS-a i mnogi građani, svi...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

POLICIJA BLOKIRALA KUĆU MALE DANKE Komšije u potpunom šoku: Njena majka plače ceo dan, ne možemo da zamislimo kako im je (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Mar.2024, 03:57

Jake policijske snage blokirale su kuću male Danke (2) koja je nestala u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora. U toku je 12. sat potrage za njom, a na teren su izašli i pripadnici Žandarmerije, izvedeni su psi tragači, podignuti dronovi i helikopteri, ali nje nigde nema.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.