“BOR 1919.” POBEDIO PODMLAĐENU “ ZVEZDU” – 1:0 PRED PUNIM STADIONOM

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Avg.2022, 20:33

“BOR 1919.” POBEDIO PODMLAĐENU “ ZVEZDU” – 1:0 PRED PUNIM STADIONOM

Bor, 6. avgust – Nije “Crvena zvezda” zbog obaveza mogla da istrči na stadion “kraj pirita” u standardnom sastavu, ali je i podmlađeni tim na čelu sa kapitenom ove ekipe i mlade reprezerntacije Stankovićem (sin “Zvezdinog” trenera Dejana Stankovića) pokazao dopadljivu i fer igru. “Zvezdini” dečaci su izgubili sa 1:0 iz opravdano dosuđenog penala.
Prijateljska, korektna utakmica pokazala je i >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << kvalitete domaćina koji će, uz podršku nove uprave, sigurno obezbediti svetliju budućnost. Trenerski trio: Stoiljković, Ivanov i Marko Terzić već reaspolažu sa više talentovanih i darovitih igrača kojima će se pridružiti još neki poletarci iz škole fudbala.
Više od 2000 navijača, i jednog i drugog tima, pomoglo je da atmosfera na stadionu “Bora 1919.” bude na najvišem mogućem nivou Današnje gostovanje “Zvezdinih” nada je upriličilo svečanosti povodom Dana rudara, ali i najavilo novo doba fudbala u gradu bakra. Ovo je i početak plodne saradnje dva stara srpska kluba koji su kroz višedecenijsku istoriju pokazali da, zajedničkim snagama, mogu daleko da doguraju i vrate nekadašnji sjaj i slavu.
Više od 2000 navijača, i jednog i drugog tima, pomoglo je da atmosfera na stadionu “Bora 1919.” bude na najvišem mogućem nivou. Lepa sportska predstava i simpatičan uvod u bolje dana borskog fudbala.

Članak “BOR 1919.” POBEDIO PODMLAĐENU “ ZVEZDU” – 1:0 PRED PUNIM STADIONOM se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

FK „Bor 1919” izvojevao pobedu nad FK „Crvena zvezda” [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 07.Avg.2022, 17:34

Povodom obeležavanja Dana rudara, juče je na gradskom stadionu u Boru odigrana prijateljska utakmica između fudbalskih klubova „Bor 1919” i „Crvena zvezda”. Nakon što je potpisan sporazum o saradnju između FK „Bor 1919” i FK „Crvena zvezda”, ovo je prvi susret omladinaca ova dva...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.