25. JUBILARNI SABOR IGRE U SLATINI

Izvor: MC Bor, 27.Avg.2017, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

25. JUBILARNI SABOR IGRE U SLATINI

Bor, 27.08.2017.

25. JUBILARNI SABOR IGRE U SLATINI
28. avgusta 2017. godine, u Slatini

Ustanova ,,Centar za kulturu opštine Bor”u saradnji sa mesnom zajednicom Slatina i kulturno umetničkim društvom ,,Branko Olar“ iz Slatine organizuje 25. JUBILARNI SABOR IGRE U SLATINI a u utorak (29.08.2017. od 20,00) OLARIJADU, >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << takmičenje pevača amatera u pevanju pesama Branka Olara.

Društvo pčelara „Slatina“ iz Slatine kod Bora će i ove godine, 28. avgusta na dan seoske slave Velike Gospojine, organizovati izložbu pčelarske opreme, pribora i pčelinjih proizvoda. Izložbi će prisustvovati 15 izlagača.

Takođe ovoj izložbi će prethoditi i predavanje iz oblasti pčelarstva sa ciljem sticanja novih saznanja iz ove oblasti. Predavač  je Prof.dr Zoran Stanimirović, redovni profesor i šef katedre za biologiju na Fakultetu veterinarske medicine u Beogradu. Predavanje će se održati 27. avgusta sa početkom u 18 časova u slatinskoj školi. Iz udruženja pozivaju sve pčelare opštine Bor kao i pčelare ovog rejona da posete izložbu i predavanje.


Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.