Izvor: Blic, 13.Avg.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva fotka bebe: Ovako izgleda anđeo Nikole Rokvića i Bojane Barović!

Bojana Barović porodila se 9. avgusta i na svet donela ćerku Leonu. Ovo je prva fotografija bebe koju je novopečena mama podelila na društvenim mrežama.

Bojana je uz fotografiju napisala:

- Mogu satima pisati i brisati o tome kako se osećam sada, ali prvi put zaista ne mogu da pronađem reči koje bi dovoljno dobro opisale ovo stanje i ovu ljubav, samo mogu reći hvala dragom Bogu na ovom daru sa neba! I hvala svima vama na divnim čestitkama i što se radujete >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i delite našu nemerljivu sreću! - napisala je Bojana.

Podsetimo, Nikola je putem društvenih mreža pratioce obavestio o prinovi, a tata Marinko je ovo saznao na plaži u Crnoj Gori, gde je odmah palo čašćavanje.
Pogledaj vesti o: Bojana Barović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.