Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2018, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola i Bojana konačno imaju krov nad glavom, a evo od koga su dobili luksuzan stan

Jedan od najskladnijih poznatih parova pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović, odnedavno imaju svoj krov nad glavom. Nikola i Bojana su sa ćerkicom Leonom živeli u dupleksu Nikolinog oca, poznatog folk pevača Marinka Rokvića, a kada ga je on prodao letos, Nikola je od dela zarađenog novca kupio za svoju porodicu manji stan. Promena The post Nikola i Bojana konačno imaju krov nad glavom, a evo od koga su dobili luksuzan stan appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo ljubavno gnezdo – Nikola Rokvić i Bojana Barović: Volimo da smo kod kuće u porodičnoj atmosferi sa Leonom

Izvor: Story, 21.Feb.2018

Jedan od najskladnijih poznatih parova pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović, odnedavno imaju svoj krov nad glavom. Nikola i Bojana su sa ćerkicom Leonom živeli u dupleksu Nikolinog oca, poznatog folk pevača Marinka Rokvića, a kada ga je on prodao letos, Nikola je od dela zarađenog novca...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.