Bojana Barović otvoreno o majčinstvu, porođaju i ćerki Leoni

Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Barović otvoreno o majčinstvu, porođaju i ćerki Leoni

Manekenka Bojana Barović, supruga pevača Nikole Rokvića, koja se porodila 9. septembra i na svet donela ćerku Leonu, otkrila je kako je protekao porođaj, kako se Nikola ponašao tokom njega, kao i da li planiraju još dece.

Osim toga, najavila je i preokret u karijeri, objasnila zbog čega se porodila u Americi i iznela svoj stav od dojenju u javnosti, pitanju oko kog se već nekoliko godina unazad vodi debata.

HELLO! INTERVJU Nikola presekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pupčanu vrpcu, Bojana herojski izdržala porođaj!…

Kako je protekao porođaj? Koliko je trajao? Da li si se porodila prirodnim putem?

“Da, porođaj je prošao, na svu sreću, prirodnim putem. Ne bih mnogo detaljisala oko toga, jer je to jedan veoma intimni čin koji ne bih mnogo iznosila u javnost. Mogu samo reći da mi je ostao u lepom sećanju i ne preterano traumatičnom, jer je zaista istina što kazu – sve se zaboravi kada dete dođe na svet.”

Da li je Nikola prisustvovao? Ako jeste, kako se ponašao, kolika ti je podrška bio?

“Jeste, Nikola je bio divan, iznenadio me je svojom pribranošću i načinom na koji se on nosio sa celom situacijom. Pokazao je koliko je mentalno širokih shvatanja i iako je odrastao u Srbiji, nema klasično srpsko razmišljanje i mentalitet.”

Фотографија корисника Bojana Barovic (@bojanabarovic) дана 20. Авг 2016. у 6:53 PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.