Izvor: Blic, 02.Jun.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog udarene bandere kruže autobusi u Zemun Polju već DVE NEDELJE

Nakon što je šleper pre dve nedelje u Zemun Polju vidno oštetio banderu, i time ugrozio prolaznike, umesto da bandera bude zamenjena ili popravljena, lakše je bilo izmestiti dve linije koje tuda prolaze!

Rešenje ovakvih problema je jednostavno preusmeravanje vozila...očas posla. pic.twitter.com/SaYUbSx6RI

Kako se jedna sugrađanka požalila na društvenim mrežama, šleper je u banderu udario pre dve nedelje, a od popravke - ništa! Pomenuti stub se nalazi u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << železničke stanice, te je preoblem "rešen", kako ona navodi, tako što su izmenjene trase linija 708 i 709

- Više ne skreću do stanice, nego ko ide na voz, neka šipči 500 metara. Žuta upozoravajuća traka je isto luksuz - zaključila je ona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.