Zatvoren glavni ulaz na Novo groblje, ovo su alternative

Izvor: Blic, 13.Jul.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoren glavni ulaz na Novo groblje, ovo su alternative

JKP "Pogrebne usluge" obaveštava sugrađane i posetioce Novog groblja da će zbog izvođenja radova na rekonstrukciji Ruzvelotve ulice glavna kapija za ulaz na Novo groblje biti privremeno zatvorena za vreme trajanja pomenutih radova.

- Molimo sugrađane da za ulazak i izlazak sa Novog groblja koriste alternativne kapije iz Ulice Svetog Nikole i Severnog bulevara. Za ulazak motornim vozilima, potrebno je koristiti kapiju za ulaz vozilima iz Ulice Svetog Nikole - navode oni.

Za sva dodatna pitanja građani mogu da se obrate na broj telefona: 011/2071-300 ili na adresu elektronske pošte: info@beogradskagroblja.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.