VULIN I STEFANOVIĆ ZVANIČNO PREUZELI NOVE FUNKCIJE: Primopredaja dužnosti u Ministarstvu odbrane i MUP

Izvor: Kurir, 29.Okt.2020, 12:08

VULIN I STEFANOVIĆ ZVANIČNO PREUZELI NOVE FUNKCIJE: Primopredaja dužnosti u Ministarstvu odbrane i MUP

U skladu sa Protokolom o primopredaji dužnosti u organima državne uprave, novoizabrani potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović primio je danas u Velikoj ratnoj sali starog Generalštaba dužnost ministra odbrane od dosadašnjeg ministra Aleksandara Vulina, koji je izabran za ministra unutrašnjih poslova.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin preuzeo dužnost ministra policije od Stefanovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Okt.2020

Novoizabrani ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin preuzeo je dužnost od dosadašnjeg ministra Nebojše Stefanovića, koji je izabran za novog ministra odbrane, saopšteno je danas...Nakon intoniranja himne, ministri Stefanović i Vulin potpisali su Zapisnik o primopredaji dužnosti...Stefanović...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.