Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Okt.2020, 12:10

Vulin preuzeo dužnost ministra policije od Stefanovića

Novoizabrani ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin preuzeo je dužnost od dosadašnjeg ministra Nebojše Stefanovića, koji je izabran za novog ministra odbrane, saopšteno je danas.

Nakon intoniranja himne, ministri Stefanović i Vulin potpisali su Zapisnik o primopredaji dužnosti.

Stefanović je Vulinu uručio oficirsku sablju i poželeo mu uspeh na novoj dužnosti.

Svečanost je održana u Velikoj ratnoj sali starog Generalštaba a prisustvovali su i članovi kolegijuma ministra odbrane i ministra unutrašnjih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin preuzeo dužnost ministra policije od Stefanovića FOTO

Izvor: B92, 29.Okt.2020

Beograd -- Novoizabrani ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin preuzeo je dužnost od dosadašnjeg ministra Nebojše Stefanovića, saopšteno je...Nakon intoniranja himne, ministri Stefanović i Vulin potpisali su zapisnik o primopredaji dužnosti...Stefanović je Vulinu uručio oficirsku sablju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.