VOZILI SMO BEOGRADOM TOKOM OLUJE: Semafori isključeni, oborena stabla, ulice pod vodom! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2016, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZILI SMO BEOGRADOM TOKOM OLUJE: Semafori isključeni, oborena stabla, ulice pod vodom! (VIDEO)

Potop koji je zadesio region, nije poštedeo ni glavni grad Srbije, koji se u toku dana dva puta našao na udaru žestokog vetra, obilnih pljuskova, praćenih grmljavinom, a ponegde i ledom!

Oko 23.00 sati grad je ostao bez rasvete, semafori su otkazali poslušnost, jak vetar oborio je dva stabla kod Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu, a treće je palo u Bulevaru Nikole Tesle u smeru od Zemuna ka Brankovom mostu.

Prema informacijama naših čitalaca, kod Sajma se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dogodio sudar tri automobila.

Zbog oluje su četiri aviona Er Srbije preusmerena u Temišvar, tako da nisu sletela na aerodrom Nikola Tesla.

Kakava olujcina #beograd sada https://t.co/cgr2rgxTVP

— Milos Djajic (@milosdjajic) June 19, 2016

Na ovom potezu umesto ulice mogu se videti reke vode koja se sliva, a slična situacija evidentirana je od Ulice Dimitrija Tucovića ka Bulevaru despota Stefana, na kružnom toku kod Autokomande, kod Pančevačkog mosta u smeru ka gradu, ali i u blizini aerodroma.

I grmi i pada kisa, ali i pesak!#oluja #nevreme #beograd pic.twitter.com/el06gwm8Kc

— Moja doza Beograda (@Moja_doza_BGD) June 19, 2016

Na ovom mestu voda dostiže oko 40 centimetara, a beogradski taksisti javljaju da se zbog oborenog drveta prelazi preko blata.

Pogledajte kako je izledala vožnja na gradskim ulicama u toku oluje i kiše:





(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.