Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Maj.2021, 18:00

Ugostiteljski objekti od 7. maja 2021. radiće i u zatvorenom

Ugostiteljski objekti od 7. maja 2021. radiće i u zatvorenom, potvrđeno je posle sednice Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19. Ugostiteljski objekti mogu da rade: do 22.00, uz 50 odsto popunjenosti kapaciteta, poštovanje udaljenosti među ljudima od 1,5 do dva metra i bez muzike. Posle današnje sednice, član Kriznog štaba Branislav … Članak Ugostiteljski objekti od 7. maja 2021. radiće i u zatvorenom se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Dan Narodnog muzeja: Izložba „Pod zlatnim i plavim nebom“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Maj.2021

Dan Narodnog muzeja, 177. godišnjica od osnivanja, biće obeležen 10. maja 2021. od 19.00, otvaranjem izložbe „Pod zlatnim i plavim nebom“. Izložba u velikoj galeriji na drugom spratu muzeja ima i podnaslov – „Ikone grčkih majstora od 15. do 19. veka u Narodnom muzeju“ – koji upućuje...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.