Izvor: Blic, 15.Okt.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) TAKSI BLOKADA BEOGRADA Uprkos najavljenom razgovoru sa predsednikom Vučićem, NASTAVLJA SE PROTEST

Taksisti su tokom jučerašnjeg dana, kada su radikalizovali proteste, skoro potpuno paralisali širi centar grada, a uprkos najavi da će danas u 14.00 njihovi predstavnici razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, oni ne odustaju od protestne vožnje i blokade gradskih saobraćajnica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(UŽIVO) TAKSI BLOKADA BEOGRADA Nastavlja se protest taksista, blokada od 14 do 17

Izvor: Blic, 15.Okt.2019

Taksisti su tokom jučerašnjeg dana, kada su radikalizovali proteste, skoro potpuno paralisali širi centar grada. Blokada je najavljena i za danas od 14, kada počinje protestna vožnja, do 17 sati. Međutim, prema saznanjima "Blica" u 14 sati počenje i sastanak predstavnika taksista sa predsednikom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.