Izvor: Blic, 15.Okt.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) TAKSI BLOKADA BEOGRADA Nastavlja se protest taksista, blokada od 14 do 17

Taksisti su tokom jučerašnjeg dana, kada su radikalizovali proteste, skoro potpuno paralisali širi centar grada. Blokada je najavljena i za danas od 14, kada počinje protestna vožnja, do 17 sati. Međutim, prema saznanjima "Blica" u 14 sati počenje i sastanak predstavnika taksista sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji će pokušati da spreči dalje blokiranje grada i maltretiranje građana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TAKSISTI PREKIDAJU ŠTRAJK! Posle sastanka sa Vučićem odustali od blokade: Imamo poverenje u Vučića i institucije, pratićemo šta se dešava (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Okt.2019

Posle 11 protesta, taksisti prekidaju štrajk, i to posle sastanka sa predsednikom Vučićem. Kažu da veruju u državu da će sprovoditi zakone i regulisati oblast prevoza i sankcionisati svakog ko ne radi po propisima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.