U pet saobraćajnih nezgoda povređeno pet osoba, tročlana porodica se OTROVALA GASOM

Izvor: Blic, 14.Jan.2017, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pet saobraćajnih nezgoda povređeno pet osoba, tročlana porodica se OTROVALA GASOM

U toku noći u Beogradu jedna tročlana porodica otrovana je gasom, ali su svi pri svesti. Bilo je i pet saobraćajnih nezgoda u kojima je lakše povređeno pet osoba, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći dr Nade Macure, trovanje gasom dogodilo se slučajno u 22.36 sati u ulici Dr Drage Ljočić.

Muškarac (44), žena (41) i ćerka (21) bili su ošamućeni, ali su brzo došli sebi i prevezeni su na Vojno-medicinsku akademiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (VMA).

U nezgodi koja se dogodila jutros oko šest sati, u sudaru automobila i kamiona, lakše je povređen muškarac (57), dok se nešto posle jedan sat u Beogradskoj ulici u Ugrinovcima prevrnuo automobil, kada je lakše povređen mladić (22).

U jedan sat posle ponoći u nezgodi je lakše povređen muškarac (45), a u Kneza Aleksandra Karađorđevića žena (46).

Na uglu Vladimira Tomanovića i Vojislava Ilića, lakše je povređen muškarac (32).

U toku noći, bilo je dosta tuča i alkoholisanih, a dosta su se javljali astmatičari.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je 141 put, od čega 20 na javnom mestu.

Tokom jučerašnjeg dana, dogodilo se četiri saobraćajne nesreće i jedna povreda oštrim predmetom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica se otrovala gasom, srećom, svi pri svesti

Izvor: Mondo, 14.Jan.2017

U toku noći u Beogradu je jedna tročlana porodica otrovana gasom ali su, srećom svi dobro prošli i pri svestu su. Crna hronika sinoć beleži i pet saobraćajnih nesreća u kojima je lakše povređeno pet osoba...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija..Prema rečima portparolke Hitne pomoći...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.