U ZEMUNU I DANAS BEZ NASTAVE Zbog smene direktora Ljube roditelji NE ŠALJU DECU U ŠKOLU

Izvor: Blic, 04.Sep.2017, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ZEMUNU I DANAS BEZ NASTAVE Zbog smene direktora Ljube roditelji NE ŠALJU DECU U ŠKOLU

Nastava u zemunskoj OŠ "Svetozar Miletić" danas je održana samo za prvake, dok učenike ostalih razreda roditelji nisu pustili u školu u znak protivljenja odluci Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, da se smeni direktor Miroljub Mosurović.

- Mi smo svi na svojim radnim mestima, prvaci idu redovno na nastavu, organizovan je i boravak u školi, dok drugi đaci ne dolaze, jer je to odluka njihovih roditelja. Savet roditelja je rešio da bude tako do ispunjenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njihovih zahteva - priča direktor OŠ "Svetozar Miletić" Miroljub Mosurović, kojeg je ministar prosvete Mladen Šarčević razrešio te funkcije 28. avgusta.

Nezadovoljni roditelji jednoglasno su doneli odluku da njihova deca, osim prvaka, 1. septembra ne pohađaju nastavu. Umesto toga, prvog dana nove školske godine okupili su se u školskom dvorištu i izrazili podršku dosadašnjoj upravi. Oni su odlučili da đaci ni danas ne dođu u školu, a šta će se dalje dešavati, verovatno će biti dogovoreno danas u 19 sati, za kada je zakazan novi skup.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo: U više od 90 odsto škola nastava se odvija normalno

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2017

Nastava u prepodnevnoj smeni odvija se normalno u više od 90 odsto škola u Srbiji, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja...Kako se navodi u saopštenju, prema podacima školskih uprava prikupljenih od direktora škola, od 1.751 ustanove osnovnog i srednjeg obrazovanja...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.