U TOKU PROTEST TAKSISTA: Blokiran Beograd, linije javnog prevoza idu zaobilaznim trasama (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U TOKU PROTEST TAKSISTA: Blokiran Beograd, linije javnog prevoza idu zaobilaznim trasama (FOTO)

U toku je protest Beogradskog udruženja nezavisnih taksi-preduzetnika "Bunt", ispred sedišta Sekretarijata za inspekcijske poslove u Ulici 27 marta U toku je protest Beogradskog udruženja nezavisnih taksi-preduzetnika "Bunt", ispred sedišta Sekretarijata za inspekcijske poslove u Ulici 27 marta. Svojim vozilima, prevoznici nezadovoljni radom inspekcije i Komunalne milicije blokirali su ulicu Starine Novaka, na delu od ulice Ilije Garašanina do Cvijićeve, kao i Beogradsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ulicu od raskrsnice sa Bulevarom kralja Aleksandra do Ilije Garašanina.Blokirane su sve četiri trake, ali je jedna ostavljena slobodna za vozila Hitne pomoći i vatrogasaca.Linije javnog prevoza saobraćaju se zaobilaznim trasama.Pročitajte još: JUTARNjI ŠPIC U BEOGRADU: Najveće gužve na Autokomandi i PančevcuPodsećamo, taksisti traže da se primenjuju odredbe Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju koji je usvojen decembra prošle godine, kao i da gradki organi rade svoj posao na suzbijanju nelegalnih prevoznika.Sa zahtevom da se stane na put CarGo i Kameu, od 13 sati na ulice u protestnu vožnju izlaze i oko 2000 predstavnika Saveza za auto taksi udruženja Srbije "Satus", Ugovorne privredne taksi komore i sindikata taksi vozača i auto-prevoznika "Nezavisnost". Pročitajte još: Taksisti najavili blokadu prestonice!Oni će u kolonama iz Ulice omladinskih brigada, Kumodraške, od "Hale pionir" i sa Obrenovačkog puta kod "Tempa" voziti do centra, pa onda saobraćati ulicama grada do 15 sati. Dispečarski centri su prestali sa prestati sa radom, pa naručivanje vožnji neće biti moguće.Protestne vožnje trajaće, prema najavama, svakog dana sledeće sedmice.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U TOKU PROTEST TAKSISTA: Blokiran Beograd, izbile čarke između vozača i učesnika demonstracija (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019

U toku je protest Beogradskog udruženja nezavisnih taksi-preduzetnika "Bunt", a počela je i protestna vožnja kroz grad..U toku je protest Beogradskog udruženja nezavisnih taksi-preduzetnika "Bunt", ispred sedišta Sekretarijata za inspekcijske poslove u Ulici 27. marta, a počela je i protestna vožnja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.