Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ČAST PIVA, MUZIKE I SPORTA "Buđav lebac" slavii deceniju na Bir festu

S.A.R.S. je na bini Bir festa smenio Bilju Krstić, a nastup, kao rođendanska žurka povodom decenije postojanja slavi se uz hit "Buđav lebac".

"Slavljenicima" se uz pesmu "Mir u svetu" na bini pridružio i član grupe Bolesna štenad.

Još u toku nastupa Bilje Krstić, posetioci su počeli lagano da pristižu, tako da nije bilo prevelike gužve na kapijama.

Već prepoznatljiva numera Krstićeve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Dum daga dum" poslužila je posetiocima kao povod za zagrevanje za ples na poljani, na kojoj se gotovo ni ne poznaje kiša od prethodne večeri.

Pročitajte još...

Ipak, ono što posebno raduje publiku jeste to što će moći da prate uživo na video bimu finalnu vaterpolo utakmicu Srbija-Hrvatska u Riju.

PROGRAM ZA NEDELJU
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ČAST PIVA, MUZIKE I SPORTA "Buđav lebac" slavi deseti rođendan na Bir festu

Izvor: Blic, 20.Avg.2016

S.A.R.S. je na bini Bir festa smenio Bilju Krstić, a nastup, kao rođendanska žurka povodom decenije postojanja počeo je sa hitom "Buđav lebac". Od 10 sati krenule su velike gužve na kapijama..."Slavljenicima" se uz pesmu "Mir u svetu" na bini pridružio i član grupe Bolesna štenad...Još u toku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.