Težak udes kod Hrama Svetog Save, dve osobe povređene: Motorista oborio pešaka, pa motor odleteo i udario autobus (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes kod Hrama Svetog Save, dve osobe povređene: Motorista oborio pešaka, pa motor "odleteo" i udario autobus (FOTO+VIDEO)

U udesu povređeni motorista i pešak Težak udes dogodio se u Bulevaru oslobođenja oko 20.30 sati.Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli na mestu događaja, motorista je udario u pešaka, da bi obojica, povređeni pali, a motor koji je nastavio da "leti" potom je udario u gradski autobus.PROČITAJTE JOŠ - Tokom noći u Beogradu jedna saobraćajkaNa lice mesta ubrzo je došla i ekipa hitne pomoći. Jedna osoba je teže povređena, a vozač motora i povređeni pešak prebačeni su u Urgentni centar.Foto P.MiloševićFoto B.Pantićfoto P.Miloševićfoto P.Miloševićfoto P.MiloševićFoto I.Marinković
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TEŽAK UDES NA NOVOM BEOGRADU Smrskan semafor, povređeno DETE (2)

Izvor: Blic, 12.Nov.2019

U udesu koji se desio večeras oko 17.15 časova, na raskrsnici ulica Omladinskih brigada i Jurija Gagarina, povređene su dve osobe. Odrasla osoba je prevezena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar, dok je dete (2,5) prevezeno u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.