TEŠKA NESREĆA U OSNOVNOJ ŠKOLI U BEOGRADU: Devojčica (7) radila kolut unazad, pa glavom udarila o beton

Izvor: Telegraf.rs, 02.Nov.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA U OSNOVNOJ ŠKOLI U BEOGRADU: Devojčica (7) radila kolut unazad, pa glavom udarila o beton

Učenica Osnovne škole “Milan Đ. Milićević” na Voždovcu L. S. (7) zadobila je frakturu lobanje nakon što je pala na glavu dok je izvodila vratolomije na konstrukciji koja drži koš. Incident se dogodio u školskom dvorištu, na velikom odmoru.

– Devojčica je izašla na veliki odmor sa svojim drugaricama. Želela je da im pokaže kako se radi kolut unazad. U jednom trenutku, uhvatila se za držač koša. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << svoju vratolomiju nije uspela da izvede do kraja i pala je direktno na glavu udarivši o beton – objašnjava izvor.

Kako saznaju mediji, njene drugarice odmah su otrčale u školu kako bi potražile pomoć. Devojčica je u teškom stanju primljena u bolnicu i konstatovane su joj teške telesne povrede.

– Devojčica je zadržana na lečenju jer joj je konstatovana fraktura lobanje. O celom incidentu saslušani su nadležni, ali i roditelji deteta – dodaje izvor.

(Telegraf.rs / Informer)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Devojčica (7) radila kolut unazad, zadobila frakturu lobanje

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2016

BEOGRAD - Učenica Osnovne škole “Milan Đ. Milićević” na Voždovcu L. S. (7) nakon što je pala na glavu dok je izvodila vratolomije na konstrukciji koja drži koš. Incident se dogodio u školskom dvorištu, na velikom odmoru...– Devojčica je izašla na veliki odmor sa svojim drugaricama....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.