Izvor: Blic, 30.Sep.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKSISTI BLOKIRAJU BEOGRAD Okupljanje u podne, protestna vožnja sa ČETIRI LOKACIJE ka centru od 13.00 do 15.00 (MAPA)

Beogradu danas preti prava saobraćajna blokada pošto su najveća i najbrojnija taksi udruženja zakazala veliku protestnu vožnju. Okupljanje je u podne na četiri lokacije, a sat vremena kasnije kolone će iz četiri pravca krenuti ka centru grada sa, kako najavljuju organizatori, oko 3.000 vozila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU Žesto svađa predstavnika taksista i Car:Go, VODITELJ IH RAZDVAJAO

Izvor: Blic, 30.Sep.2019

Beograd će danas biti u totalnoj saobraćajnoj blokadi pošto su najveća i najbrojnija taksi udruženja zakazala veliku protestnu vožnju. Međutim, do svojevrsne predigre došlo je u jutarnjem programu TV Prva, te žestoke verbalne prepirke između gostiju - Aleksandara Bjelića iz Udruženja taksista...

Nastavak na Blic...

TAKSISTI BLOKIRAJU BEOGRAD Počela okupljanja na ČETIRI LOKACIJE odakle će u 13.00 krenuti ka centru grada (MAPA)

Izvor: Blic, 30.Sep.2019

Beogradu danas preti prava saobraćajna blokada pošto su najveća i najbrojnija taksi udruženja zakazala veliku protestnu vožnju od 13.00 do 15.00, a okupljanja su već počela u podne na četiri unapred određene lokacije, odakle će se iz četiri pravca krenuti ka centru grada.

Nastavak na Blic...

TAKSISTI BLOKIRAJU BEOGRAD Kolone vozila krenule ka centru grada sa ČETIRI LOKACIJE (MAPA)

Izvor: Blic, 30.Sep.2019

Beogradu danas preti prava saobraćajna blokada pošto su najveća i najbrojnija taksi udruženja tačno u 13.00 časova, sa četiri lokacije, krenula u protestnu vožnju ka centru grada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.